Câmpina şi împrejurimile | 05.11.2017

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică de la Câmpina, Muzeul Casa Domnească de la Mănăstirea Brebu şi Primăria Telega ne aşteaptă cu porţile deschise pentru al doilea an la rând, spre a cunoaşte cele mai importante atracţii locale.

Ne vedem duminică, 5 noiembrie, de la ora 08:00, la Piaţa Unirii din Bucureşti, în imediata apropiere a accesului la metrou de la Hotel Horoscop. La ora 08:15 se învârte roata autocarului, iar în jurul orei 10:15 sosim la Câmpina. Obiectivele din programul zilei sunt: Muzeul Memorial Bogdan Petriceicu Haşdeu (Castelul Iulia Haşdeu), Muzeul Memorial Nicolae Grigorescu, centrul oraşului Câmpina, Mănăstirea Brebu (Muzeul Casa Domnească), precum şi un obiectiv surpriză care se poate vizita în exclusivitate alături de noi. Ajungem la Bucureşti în jurul orei 20:00, în acelaşi punct, Piaţa Unirii.

Preţul aplicaţiei este de 60 de lei şi include transportul cu autocarul. Preţul NU include tarifele de acces la cele trei muzee, acelea sunt câte 8 lei / muzeu şi se vor achita la faţa locului (toate vizitele sunt opţionale). Înscrierile se fac exclusiv prin e-mail, în care o să vă rog să menţionaţi numele tuturor persoanelor înscrise.

Vă mulţumesc frumos!

Andrei Ionel  – geoarhiva@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s