Geoarhiva Folk: Adelina și Kethy | 18.10.2017

Evenimentul inaugural Geoarhiva Folk vă aduce în faţă două cantautoare care au trecut demult prin “botezul” premiilor câştigate la festivalurile de profil şi care acum vă prezintă creaţiile lor muzicale proprii.

Ne vedem miercuri, 18 octombrie, de la ora 20:00, pe Strada Vasile Lascăr 66 (zona Batiştei – Maria Rosetti), în locul care în trecut se numea Fri Kultur, iar acum se numeşte sugestiv Trei Beţivi (pentru că ne vom îmbăta CU muzica fetelor). Recitalul ia sfârşit în jurul orei 22:00.

Adelina Iancu, cunoscută în mediul online ca Adelina Chucky Folk, are deja suficient material propriu pentru un album de debut, pe care îl aşteptăm cu mare interes. “Crinul alb al muzicii folk” a câştigat o serie de festivaluri ca Toamna Baladelor, Folk fără Vâstă, Remember Florian Pittiş, are în spate 8 ani de chitară şi tot atâţia de pian. Este studentă la Medicină şi ghid montan, iar experienţele trăite la UMF şi la şcoala de ghizi sunt evocate prin piesele ei.

Kethy a învăţat mai întâi să cânte, apoi să vorbească. A crescut cu chitara în braţe începând de la 7 ani. La numai 14 ani, are un palmares la care alti autori de vârsta ei doar visează. Toamna Baladelor, Festivalul Castanilor, Dor de Folk, Flori de Gheaţă, Ministar Cireşar, Poarta Sărutului, Coloana Infinitului, Întregalde Folk, sunt doar câteva dintre scenele pe care Kethy a făcut senzaţie. Vocea şi compoziţiile ei au fost apreciate de formaţii ca Phoenix, Barock, Strada Pogo, suficient încât să fie invitată alături de aceştia pe scenă.

Intrarea este liberă, iar rezervări se fac la 0753 238 484 (Trei Beţivi Bar).

Echipa Geoarhiva Folk vă aşteaptă cu drag!

Adelina Chucky – guitaradelina@yahoo.com

Andrei Ionel – geoarhiva@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s