Munte şi viniluri la Cabana Cuca (bis), 30 iunie – 1 iulie

Arhiva de Geografie și Proiectul Divinil vă așteaptă la cea de-a doua seară romantică și retro la Cabana Cuca, în aceeași formulă în care s-a consacrat acest eveniment, cu mine la ghidajul spre Vârful Păpușa și cu Victor Hariton la plăcuțe, până târziu în noapte şi dacă mai are chef, a doua zi la prânz.

Masivul Iezer-Păpuşa reprezintă un „apendice” al grupei Făgăraş, cu altitudini considerabile pentru România (2300-2400 m) şi o masivitate care pune la bună încercare orice drumeţ care îi abordează potecile.

Ne vedem sâmbătă, 30 iunie, de la ora 06:45, la Piaţa Victoriei din Bucureşti, în parcarea mare centrală. La ora 07:00 se învârte roata autocarului, facem un popas pe autostradă. La ora 10:30 sosim la Cetăţeni, de unde ne angajăm în urcuşul de 30 de minute spre Schitul Negru Vodă, pe care îl vizităm (acces liber). La ora 14:00 sosim la Cabana Voina, unde lăsăm autocarul şi plecăm cu rucsacii în spate pe drumul forestier de 4 km până la Cabana Cuca, acolo unde ne cazăm. Atenţie! Camerele au câte 12-20 de locuri! La ora 19:00 servim cina, inclusă în preţul aplicaţiei.

La ora 20:00 Victor Hariton porneşte sesiunea de muzică de pe vinil. Din colecţia impresionantă cu care vine, menţionez: Celelalte Cuvinte, Phoenix, Timpuri Noi, Jethro Tull, Metrock, Pink Floyd, Jesus Christ Superstar, Mircea Baniciu, jazz, blues, funk, folk, classic rock, lăutari etc. – îl aşteptăm pe Victor să completeze acest paragraf! Puteţi aduce discuri de acasă dacă aveţi! Aceia dintre dvs. care  optează pentru asensiunea de a doua zi pe vârful Păpuşa sunt rugaţi să se odihnească în mod corespunzător.

A doua zi dis-de-dimineaţă, la ora 05:00, ne echipăm pentru drumeţia spre Vârful Păpuşa, care va dura circa 7 ore dus-întors. Acesta este un traseu de dificultate medie-mare, recomandat numai drumeţilor bine antrenaţi şi echipați – alternativ puteţi petrece timp liber la cabană. Sosim la Cuca la ora 12:00 şi vom avea posibilitatea să servim din nou masa, contra cost suplimentar. La ora 15:00 ne luăm la revedere de la cabanier şi plecăm cu rucsacii în spate spre Voina (4 km), acolo unde ne aşteaptă autocarul. Sosirea la Bucureşti, Piața Victoriei, va fi în jurul orei 21:00.

Echipament necesar: rucsac de drumeţie, încălţăminte şi haine pentru drumeţie de o zi pe cărări de munte, pelerină de ploaie, lanternă bună, căciulă, mănuşi, sac de dormit. Vă rog să nu emiteţi pretenţii mari pentru cazare – aceasta se va face la cabană în condiţii de tineret, în dormitoare comune în care vom dormi câte 12 sau 20 de persoane la un loc. Toaleta este afară, duşuri nu există (dar râul din lateralul cabanei vă stă la dispoziţie).

Detalii tehnice asupra deplasării noastre:

– se merge în grup de 30-40 de participanţi;

– confortul Cabanei Cuca este de tineret, de adăpost montan; camerele vor fi de 12 până la 20 de locuri; cabana are curent electric de la generator, preţul aplicaţiei include motorina;

– kilometri cu autocarul pe zile: Z1 = 180 km; Z2 = 190 km;

– micul dejun NU este inclus în preţul aplicaţiei, se serveşte în sala de mese din ce vă aduceţi, la ora 05:00 pentru cei care urcă pe vârf şi mai târziu pentru ceilalţi;

– cina ESTE inclusă în preţ (ciorbă, cârnaţi, mămăligă, salată) şi se serveşte în sala de mese a cabanei la ora 19:00, iar pe parcursul celor 2 zile vom face şi popasuri la benzinării – este recomandat să aveţi sandvişuri.

Preţul aplicaţiei este de 200 de lei.

Preţul de 200 de lei include:

– transport cu autocarul şi tot ceea ce ţine de acesta;

– cazare la cabană, cu cina inclusă;

– ghidaj şi organizare;

– petrecerea cu viniluri.

Preţul de 200 de lei NU include:

– micul dejun;

– masa de prânz de duminică (se va servi contra cost suplimentar tot la cabană).

Data limită a efectuării plăţilor, după înscriere, este 22 iunie, dincolo de care locurile solicitate, dar neachitate, se consideră libere şi disponibile.

Înscrierile se fac prin următoarele metode, la alegere:

– formular de participare: CLICK AICI PENTRU FORMULAR

– email: geoarhiva@gmail.com

– mesagerie privată Facebook – mesaj către pagina Arhiva de Geografie.

Pentru validarea ulterioară a înscrierii şi pentru primirea detaliilor de plată, veţi fi rugaţi să specificaţi numele tuturor persoanelor înscrise.

Vă mulţumim frumos,

Victor Hariton DJ

Andrei Ionel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s