Dunărea la Galați și Brăila, 18 august 2018

Arhiva de Geografie vă invită în premieră la un dublu city-break pe cursul inferior al Dunării, având ca obiective două dintre cele mai vechi și dezvoltate orașe-port românești, aflate la numai 20 de kilometri distanță unul față de celălalt, dar în două provincii istorice diferite: Moldova, respectiv Muntenia.

Ne vedem sâmbătă, 18 august, de la ora 06:00, la Piața Victoriei, în parcarea mare centrală. La ora 06:15 se învârte roata autocarului. Pentru orașul Galați, obiectivele sunt: Faleza Dunării, Biserica Fortificată Precista, strada pietonală Domnească (renumită pentru tei), Universitatea, Turnul de Televiziune, trecerea cu bac-ul la I.C. Brătianu (23 August) – vom trece pietonal pentru a fotografia orașul de pe Dunăre. Pentru orașul Brăila, obiectivele sunt: Centrul Istoric, Orologiul, Castelul de Apă, Casa Memorială Panait Istrati, Faleza Dunării, Fântâna Cinetică. Revenim la Piața Victoriei din București la ora 22:00.

Atenție! Programul zilei NU include oprirea la un restaurant sau la un magazin, aveți nevoie de mâncare și apă de acasă sau de la benzinăriile la care vom face popas. În timpul celor două tururi ghidate aveți datoria de a rămâne alături de grup, în caz contrar vizitați pe cont propriu și vă asumați riscul de a nu ajunge la timp la autocar (voi da oră fixă de plecare din fiecare oraș).

Preţul aplicaţiei este de 125 de lei, include transport cu autocarul 500 km, ghidaj, explicații generale și de specialitate. Prețul nu include tarifele de intrare la obiective, acestea sunt modice și vor fi comunicate în timp util pe avizierul evenimentului.

Data limită a efectuării plăţilor este 10 august, dincolo de care locurile solicitate, dar neachitate, se consideră libere şi disponibile. Plata se face prin transfer bancar în contul Geoarhiva SRL, după care vi se vor solicita datele personale pentru factură: CNP și adresa. Data limită de 10 august este cea a procesării transferului bancar.

Înscrierile se fac prin următoarele metode, la alegere:

– formular de participare: CLICK AICI PENTRU FORMULAR

– email: geoarhiva@gmail.com

– mesagerie privată Facebook – mesaj către pagina Arhiva de Geografie.

Vă mulţumesc frumos,

Andrei Ionel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.