Petrecere cu Divinil la Cabana Cuca, 20-21 aprilie 2019

Arhiva de Geografie reia seria de petreceri tematice la munte alături de echipa Divinil (Victor Hariton) și Cabana Cuca (Nea Romică), cu doar o săptămână înainte de Paști. Programul presupune drumeții montane de nivel mic (începători), iar cazarea se va face în condiții de tineret – refugiu montan (o cameră de 24 de locuri, WC doar afară, apă de izvor la discreție, nu există apă caldă).

Pentru a participa este strict necesar să veniți cu bocanci, rucsac (30-40 litri), pelerină de ploaie, protecție solară, haine concepute pentru mișcare, lanternă, mâncare la pachet pentru micul dejun.

Ne vedem sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 07:15, la PIAȚA VICTORIEI din București, în parcarea mare centrală. La ora 07:30 se învârte roata autocarului (pentru a vă alege locurile preferate în autocar, se recomandă sosirea cu 15-20 de minute mai devreme). În prima zi ne oprim la Mănăstirea Cetățuia – Negru Vodă din defileul Dâmboviței (drumeție scurtă), apoi la Mausoleul Mateiaș, unde avem la dispoziție timp pentru vizitarea monumentului și pentru servirea mesei (vă propun un loc surpriză). La orele după-amiezii ajungem la Cabana Voina și pornim în drumeția de 4 kilometri pe drum forestier, cu rucsacii în spate, până la Cabana Cuca (1200 m).

Cabanierul ne așteaptă cu masa pusă (cina este inclusă în prețul aplicației) și Victor cu discurile pregătite. La cabană se pot servi ceai, suc, bere, contra cost suplimentar. Vă rugăm să participați la adunarea lemnelor pentru focul de tabără. Petrecerea Divinil durează până dimineață.

Duminică, 21 aprilie, ne trezim până în ora 10:00 și servim micul dejun din pachetul propriu (nu este inclus în prețul aplicației). Aranjăm paturile exact așa cum le-am găsit. La orele amiezii plecăm spre Cabana Voina cu rucsacii în spate (drum forestier 4 km), de unde ne recuperează autocarul. Popasul turistic al zilei este în centrul municipiului Câmpulung, unde efectuăm program liber (vizitarea obiectivelor turistice, masă, cofetărie, după bunul plac). Ajungem la București la ora 21:00, în același loc din care am plecat, Piața Victoriei.

Pentru a participa, vă rog să vă înscrieți prin expedierea unui mesaj privat spre pagina Arhiva de Geografie sau prin e-mail: geoarhiva@gmail.com – în care să specificați numele persoanelor înscrise și adresa de facturare.

Tariful de participare este de 160 de lei / loc, include transport cu autocarul, cazare la Cabana Cuca, cina, organizarea. Ulterior înscrierii, vă rog să achitați până la data de 12 aprilie, prin transfer bancar sau depunere numerar la un sediu ING (depășirea datei de 12 aprilie anulează înscrierea).

IBAN = RO83 INGB 0000 9999 0702 6194 (cont în lei)
Beneficiar: GEOARHIVA SRL, C.U.I. 38009864, sediu social Splaiul Independenței, nr. 273.

Vă mulţumesc frumos,
Andrei Ionel


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.