Fortul 13 într-o zi de 13 aprilie

Pentru acest eveniment nu mai avem locuri libere.

Arhiva de Geografie vă provoacă la o nouă experiență a Memorialului Fortul 13 Jilava, pentru ca mai apoi să vizităm o altă fortificație din centura de acum 120 de ani – surpriză! Participarea se face în condiții speciale, vă rog frumos să citiți cu cea mai mare atenție întreaga descriere de mai jos.

Ne vedem sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 10:00, la PIAȚA UNIRII din București, în dreptul accesului la metrou de la Hotel Horoscop (Restaurant The Harp). Avem autocare închiriate, iar plecarea este la 10:15. La ora 10:30 sosim la poarta Penitenciarului București-Jilava, predăm actele de identitate, telefoanele mobile și orice alt echipament electronic (stickuri de memorie, căști, baterii externe), precum și alte obiecte interzise în penitenciar (nu se intră cu arme, alcool, țigări etc.).

Aparatele foto vor fi permise.

Vizita durează circa 3 ore, apoi ne recuperăm bunurile de la poartă și plecăm spre cel de-al doilea obiectiv (aici nu se mai aplică restricțiile de mai sus). Sosim la Piața Unirii din București la ora 16:00.

Vă rog să nu vă uitați cartea de identitate, conducerea penitenciarului nu aprobă accesul fără aceasta. Ca echipament recomandat, bocancii sau orice altă încălțăminte mai puternică vor constitui avantaj la confortul și siguranța în timpul turului.

Pentru a participa, vă rog să vă înscrieți prin expedierea unui mesaj privat spre pagina Arhiva de Geografie sau prin e-mail: geoarhiva@gmail.com – în care să specificați numele persoanelor înscrise și adresa de facturare.

Tariful de participare este de 50 de lei / loc, include include transport cu autocarul și organizarea prin agenție de turism (penitenciarul NU percepe tarif de intrare). Ulterior înscrierii, vă rog să achitați până la data de 5 aprilie inclusiv, prin transfer bancar sau depunere numerar la un sediu ING (depășirea datei de 5 aprilie anulează înscrierea).

IBAN = RO83 INGB 0000 9999 0702 6194 (cont în lei)
Beneficiar: GEOARHIVA SRL, C.U.I. 38009864, sediu social Splaiul Independenței, nr. 273.

Vă mulţumesc frumos,

Andrei Ionel

Proiectul Arhiva de Geografie se derulează prin Agenția de Turism GEOARHIVA (organizatoare cu activitate exclusiv online), Licență de Turism nr. 654 din 18.01.2019.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.