Cascadele 7 Scări și Tamina, 4 mai 2019

Pentru evenimentul Cascadele Șapte Scări și Tamina se mai fac înscrieri numai pe lista de așteptare. Mulțumim frumos!

Arhiva de Geografie vă propune o incursiune în sălbăticia celor mai cunoscute cascade și canioane din Masivul Piatra Mare – Șapte Scări și Tamina!

Pentru acest traseu este strict necesar să veniți echipați cu bocanci de munte și rucsac de o zi în care să aveți apă, mâncare, pelerină de ploaie. Dificultatea traseelor este medie, aveți nevoie de un minim de experiență în drumețiile montane. Segmentele de canion sunt echipate cu schele metalice și cabluri de asigurare. Accesul la Cascada Tamina se face pe o potecă de 2,5 kilometri care debutează din DN1. Accesul la Canionul 7 Scări se face pe o potecă de 3,5 km care debutează tot din DN1. Parcurgerea celor două obiective durează circa 30-40 de minute de fiecare.

Ne vedem sâmbătă, 4 mai, începând cu ora 06:50, în Piața Victoriei din București, în parcarea mare centrală. La ora 07:00 se învârte roata microbuzului (pentru alegerea locurilor preferate în microbuz este recomandat să veniți cu 10 minute mai devreme de ora plecării). Sosirea este în același loc, în jurul orei 22:00.

Pentru a participa, vă rog să vă înscrieți prin expedierea unui mesaj privat spre pagina Arhiva de Geografie sau prin e-mail: geoarhiva@gmail.com – în care să specificați numele persoanelor înscrise și adresa de facturare.

Tariful de participare este de 90 de lei / loc, include transportul cu autocarul sau microbuzul și tot ceea ce ține de acesta, ghidajul și organizarea. Ulterior înscrierii, vă rog să achitați tariful până la data de 26 aprilie, prin transfer bancar sau depunere numerar la un sediu ING (depășirea datei de 26 aprilie anulează înscrierea).

IBAN = RO83 INGB 0000 9999 0702 6194 (cont în lei)
Beneficiar: GEOARHIVA SRL, C.U.I. 38009864, sediu social Splaiul Independenței, nr. 273.

Vă mulţumesc frumos,
Andrei Ionel

Proiectul Arhiva de Geografie se derulează prin Agenția de Turism GEOARHIVA (organizatoare cu activitate exclusiv online), Licență de Turism nr. 654 din 18.01.2019.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.