Pentru acest eveniment nu mai avem locuri libere. Vă mulțumim!

Arhiva de Geografie revine, la cererea publicului, cu o ediție extraordinară a vizitei la Fortul 13 Jilava, parte din centura de fortificații, construită între anii 1885-1895 la comanda Regelui Carol I și sub proiectarea Generalului Henri Alexis Brialmont. Fortul 13 Jilava vă așteaptă cu un muzeu memorial și o sală de proiecții, amenajate de conducerea Penitenciarului București-Jilava în memoria victimelor din închisorile pentru reeducare ale regimului instaurat în România în 1944.

Ne vedem duminică, 1 septembrie, cel târziu la ora 10:00, la PIAȚA EROII REVOLUȚIEI din București, în dreptul accesului la metrou de la stația de autobuze.

Desfășurarea vizitei noastre:

  • 10:00 – 10:30 = traseul cu autocarul de la Piața Eroii Revoluției la Penitenciarul București-Jilava;
  • 10:30 – 11:00 = accesul în penitenciar ca vizitatori, care presupune predarea la poartă a documentelor de identitate și a tuturor echipamentelor electronice de comunicații (telefon – îl închideți, căști, stickuri și carduri de memorie, laptop, tabletă, baterie externă) și a altor produse interzise spre introducere în penitenciar – alcool și țigări; unicele echipamente admise la acces sunt aparatele de fotografiat DEDICATE (exclus telefoane, tablete, altele);
  • 11:00 – 13:00 = desfășurarea vizitei;
  • 13:00 – 13:30 = procedura de ieșire din penitenciar, recuperarea documentelor de identitate și a echipamentelor electronice;
  • 13:30 – 14:00 = traseul cu autocarul la Piața Eroii Revoluției.

STRICT NECESAR = CARTEA DE IDENTITATE!

Efectivul minim al grupului = 40

Efectivul maxim al grupului = 55

Pentru a participa, vă rog să vă înscrieți prin expedierea unui mesaj privat spre pagina Arhiva de Geografie sau prin e-mail: geoarhiva@gmail.com – în care să specificați numele persoanelor înscrise și adresa de facturare (localitatea, strada, numărul, altele). Factura se emite în format electronic (de obicei după ce se vede plata în extras) și se atașează la conversație.

Tariful de participare este de 60 de lei / loc și include pachetul turistic = transportul cu autocarul și tot ceea ce ține de acesta, însoțirea grupului și organizarea. Accesul la Fortul 13 Jilava este LIBER. Ulterior înscrierii, vă rog să achitați tariful până la data de 26 august, prin transfer bancar sau depunere numerar la un sediu ING (depășirea datei de 26 august anulează înscrierea).

IBAN = RO83 INGB 0000 9999 0702 6194 (cont în lei)

Beneficiar: GEOARHIVA SRL, C.U.I. 38009864, sediu social Splaiul Independenței, nr. 273.

Nu se admite participarea cu mijloace personale de transport sau preluarea / debarcarea în alte puncte / la alte ore, în afară de cele stabilite în prezenta descriere.

Vă mulţumesc frumos,

Andrei Ionel

Publicat de Andrei Ionel

geograf

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: