Aniversare 4 ani Geoarhiva în Ciucaș

Arhiva de Geografie face 4 anișori. În octombrie 2015 porneam la drum cu prima acțiune de tur ghidat, denumită Pe dealurile Bucureștilor. În 2019 ne serbăm pe munte, alături de voi. Cea mai mare cabană din Munții Ciucaș este toată a noastră și ne așteaptă într-un cadru natural completat de Vârful Ciucaș și culmea Zăganului, dar și de culorile toamnei. Dificultatea traseelor din programul nostru este medie, aveți nevoie de condiție fizică, rezistență la efort susținut și experiență în drumețiile montane. Excursiile noastre se dedică în general persoanelor active din punct de vedere fizic. Bocancii, rucsacul și hainele destinate mișcării sunt obligatorii! Dacă vremea nu permite parcurgerea în siguranță a traseelor montane, programul nostru va fi reconfigurat în consecință.

Efectivul minim al grupului = 40

Efectivul maxim al grupului = 55

Ne vedem sâmbătă, 12 octombrie, cel târziu la ora 06:45, la PIAȚA VICTORIEI din București, în parcarea mare centrală. Sfertul academic de așteptare a celor care întârzie începe la 06:45. La ora 07:00 se învârte roata autocarului. Mergem întins către Cheia – Valea Berii, iar cel târziu la ora 10:00 pornim în drumeția de circa 2 ore și jumătate spre Cabana Vârful Ciucaș, cu întreg bagajul în spate. Ajunși la cabană, facem cazarea (camere de 2,3,6 locuri), servim o ciorbă și pornim într-o nouă drumeție de circa 3 ore dus-întors spre Vârful Ciucaș (1954 m), de data aceasta cu bagajul mai ușor (numai dacă permite vremea). Seara se încheie la cabană – cina nu este inclusă în prețul excursiei, se va achita separat în funcție de meniul stabilit, voi reveni cu detalii în mediul privat. Facem o mică petrecere ca la aniversară, cu surprize.

Duminică, 13 octombrie, ne trezim la ora 08:00 pentru micul dejun, iar cel târziu la ora 10:00 luăm tot bagajul în spate și plecăm în drumeția de circa 5 ore pe Culmea Zăganu-Gropșoare (numai dacă permite vremea), pe traseul marcat care ne scoate la Mănăstirea Cheia. Atingem Șaua Gropșoarele, apoi punctul La Răscruce, Vârful Gropșoarele (1883 m), iar pe sub stâncile Zăganului ne lăsăm abrupt spre pădurea care străjuiește mănăstirea și stațiunea omonimă. Petrecem puțin timp liber la Mănăstirea Cheia și cel târziu la ora 17:00 plecăm spre Piața Victoriei din București, acolo unde ajungem în jurul orei 20:00.

Pentru a participa, vă rog să vă înscrieți prin expedierea unui mesaj privat spre pagina Arhiva de Geografie sau prin e-mail: geoarhiva@gmail.com – în care să specificați numele persoanelor înscrise și adresa de facturare (localitatea, strada, numărul, altele). Factura se emite în format electronic (de obicei după ce se vede plata în extras) și se atașează la conversație.

Tariful de participare este după cum urmează:
– 270 de lei / loc, pentru cazare în camere duble sau triple (mic dejun inclus, la Cabana Vârful Ciucaș); include transportul cu autocarul și tot ceea ce ține de acesta, ghidajul și organizarea;
– 230 lei / loc, pentru cazare în camere de 6 locuri (mic dejun inclus, la Cabana Vârful Ciucaș); include transportul cu autocarul și tot ceea ce ține de acesta, ghidajul și organizarea.

Ulterior înscrierii, vă rog să achitați tariful până la data de 4 octombrie, prin transfer bancar sau depunere numerar la un sediu ING (depășirea datei de 4 octombrie anulează înscrierea).

IBAN = RO83 INGB 0000 9999 0702 6194 (cont în lei)

Beneficiar: GEOARHIVA SRL, C.U.I. 38009864, sediu social Splaiul Independenței, nr. 273.

Vă mulţumesc frumos,

Andrei Ionel

Proiectul Arhiva de Geografie se derulează prin Agenția de Turism GEOARHIVA (organizatoare cu activitate exclusiv online), Licență de Turism nr. 654 din 18.01.2019.

Publicat de Andrei Ionel

geograf

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: