Pe dealurile Bucureștilor, 14 iunie 2020

Primul tur ghidat realizat vreodată sub titlul Arhiva de Geografie a ajuns la ediția 15. Aceasta are loc în data de 14 iunie 2020. Așadar, ne vedem: duminică, 14 iunie, de la ora 15:00, la Piața Unirii din București, pe colțul cu Hotel Horoscop și restaurant irlandez The Harp, în imediata apropiere a accesului la metrou (M1, M3).

După câteva minute de socializare, pornim pe traseul: Piața Unirii – Dealul Mitropoliei – Strada Principatele Unite – Strada 11 Iunie – Strada Xenofon – Aleea Suter – Gara Filaret – Biserica Cuțitul de Argint – Arenele Romane – Fântâna George Gr. Cantacuzino – Gigantul – Uzina Electrică Filaret – Căminul Măturătorilor – Castelul Țepeș – Mausoleul din Parcul Carol I (final traseu ora 18:30).

Acesta este un tur pietonal stradal cu participare gratuită și fără înscrieri. Distanța totală este de 5 kilometri, parcurși în circa 3 ore și jumătate. Vă puteți alătura sau puteți părăsi grupul oricând doriți. Se merge numai pe trotuare și pe aleile pietonale. Puteți lua cuvântul dacă aveți o relatare despre obiectivele pe la care trecem.

După 18:30 putem socializa mai departe la unul dintre localurile din zona Parcului Carol I.

Vă aștept la plimbare,

Andrei Ionel

Publicat de Andrei Ionel

geograf

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: