Primăvară pe Lacul Văcărești, 11 aprilie 2021

Aniversăm 5 ani de la lansarea primului volum al Arhivei de Geografie, la ceas de aprilie, când Lacul Văcărești revine la viață. Aceasta este o acțiune în scop de susținere a proiectului de turism. Prețul participării: 30 lei (detalii mai jos).

Ne vedem duminică, 11 aprilie, cel târziu la ora 10:00, la Piața Sudului, pe esplanada de la intrarea principală în Sun Plaza. După câteva minute de socializare (de la distanță), plecăm în mica noastră drumeție pe marginea și prin interiorul a ceea ce trebuia să fie Lacul Văcărești. Aflăm despre istoria și rostul acestuia, în contextul amenajării complexe a râului Dâmbovița, un proiect cu o vechime de peste 150 de ani. Cale de 6 kilometri, străbatem atât traseul panoramic, cât și pe cel „printre bălți”. Avem popasuri bine stabilite pentru explicații. Finalul traseului este la stația de metrou Mihai Bravu, în jurul orei 13:00.

Echipament recomandat: încălțăminte pentru drumeție pe teren drept, fără asfalt. Traseul se ține pe orice timp de vreme. În perimetrul orașului purtăm masca de protecție sanitară și respectăm distanțarea fizică – mergem cât mai răsfirați.

Pe traseu se oferă explicații de specialitate. Prețul ghidajului meu este de 30 de lei de persoană și se achită la întâlnire. Copiii nu plătesc. Pentru a participa, nu este nevoie de înscriere din timp sau plăți în avans.

Pentru întrebări, vă stau la dispoziție:

Vă mulțumesc și vă aștept la plimbare!

Andrei Ionel

Ghid Național de Turism, Atestat nr. 7063.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: