Lansare de carte: Arhiva de Geografie 2

Momentul cel mare a venit, așteptat fiind încă din aprilie 2016, când lansam împreună primul volum al Arhivei de Geografie! Se încheie o nouă „eră”, în care am călătorit, am muncit, am mâncat, am urcat pe munte, ne-am combinat (unii s-au și căsătorit) și mai ales ne-am distrat împreună! Prezentul volum este rezultatul unei experiențe de cel puțin 7 ani în domeniul organizării de excursii, iar povestea continuă. În această carte am abordat: Bulgaria, Serbia, Bosnia-Herțegovina, România.

Ne vedem LUNI, 15 mai 2023, de la ora 18:00 până târziu după lăsarea serii, la Bordo Caffe & Pub – https://www.facebook.com/bordocaffepub – cu adresa în Sectorul 1 lângă HERĂSTRĂU ȘI AGRONOMIE, pe Aleea (Strada) Primo Nebiolo 1, repere: stație tramvai 41 „Agronomie” și stație autobuz 335 „Muzeul Satului”. Localul este închiriat pentru petrecerea noastră și are un meniu atrăgător de tip „bistro” (am dezbătut meniul și am ales pentru voi cele mai bune preparate de cină, pe baza propriei experiențe). Avem surprize MUZICALE!

La fața locului va fi disponibilă cartea în valoare de 75 de lei – se poate achita cash sau prin transfer bancar (caz în care îmi cereți datele în privat). Intrarea este LIBERĂ. Dacă nu ajungeți la petrecerea de lansare și totuși vă doriți cartea, mă puteți contacta în privat și facem tot posibilul să intrați în posesia Volumului 2. Momentan, nu se găsește în librării.

Partenerii evenimentului: Bordo Caffe & Pub, Editura Muzicală, Horizon Media Box SRL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.