Relief granitic în Munții Măcinului, 5 noiembrie 2023

SOLD OUT!

Geoarhiva revine în nordul Dobrogei cu un program de drumeție montană cu dificultate mică (Clasa A, începători), cu participarea extraordinară a ghidului specializat Marinel Bobocea, alături de care parcurgem spectaculoasa culme a Pricopanului. Ne unim forțele pentru o zi lungă de toamnă și vă prezentăm din punct de vedere geografic, geologic, istoric, biologic și paleogeografic, legendarul spațiu hercinic protejat astăzi în cadrul Parcului Național Munții Măcinului, cu forme bizare de relief și cu specii floristice și faunistice care numai aici pot fi admirate.

Se învârte roata autocarului: DUMINICĂ, 5 noiembrie 2023, la ora 06:10, din imediata apropiere a stației de metrou DRISTOR. Întâlnirea la autocar se face cel târziu la ora 06:00, la adresa Bd. CAMIL RESSU, nr.6, Bloc 2 (pe sensul spre mare), lângă stația autobuzului 330 (pasagerii sunt rugați să își planifice sosirea cel târziu la ora 06:00).

Trecem Podul Brăilei și începând cu ora 10:00 ne angajăm în drumeția montană de circa 5-6 ore pe direcția Mănăstirea Izvorul Tămăduirii – Vârful Vraju – Vârful Suluku Mare (370 m) – Pietrele lui Teo, străbătând zona somitală a Pricopanului, segment din creasta Munților Măcinului și cel mai cunoscut traseu turistic din Parcul Național. Echipament strict necesar: bocanci, lanternă, vestimentație adaptată activității și calendarului. Pe traseu se face pauză de picnic – mâncăm numai ce ne aducem de acasă (inclusiv apă). În jurul orei 16:00 revenim la autocar și plecăm spre București – Dristor, acolo unde sosirea este programată pentru ora 20:00.

Pentru a participa, vă rog să vă înscrieți folosind doar una dintre următoarele metode, la alegere:

  • prin expedierea unui e-mail la adresa: geoarhiva@gmail.com 
  • prin expedierea unui mesaj privat spre contul Andrei Ionel: https://www.facebook.com/andrei.ionel.86  
  • prin oricare alt canal electronic de comunicare stabilit de comun acord (nu se pot realiza înscrieri prin apel telefonic sau sms).

La înscriere se menționează numele tuturor pasagerilor și adresa de facturare. Trebuie să verificați periodic dacă ați primit mesaje noi în legătură cu excursia la care v-ați înscris.

Tariful de participare este de 220 lei/persoană și se achită prin transfer bancar. La detaliile transferului se va trece numele excursiei.

Tariful de participare include:

  • transportul cu autocarul clasificat (și tot ceea ce ține de acesta);
  • accesul în Parcul Național;
  • asistența turistică și ghidajul pe traseele montane.

Înscrierea și plata reprezintă acordul cu condițiile din contractul-cadru care se poate consulta aici: https://geoarhiva.com/contractul-cu-turistul/ 

Este util să citiți și: https://geoarhiva.com/conditii-si-recomandari-de-calatorie/ 

Agenția de Turism GEOARHIVA este organizatoare din anul 2017, cu activitate exclusiv online, Licență de Turism nr. 654 din 20.12.2021.

Andrei Ionel, Ghid Național de Turism, Atestat nr. 7063

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.